Vallbona inicia 2 projectes de treball comunitari on els protagonistes seran els joves

Dilluns 08/01/2018

Des de l'Institut de Vallbona d'Anoia i les regidories de joventut i benestar social de Vallbona es posen en marxa dos projectes d'aprenentatge - servei aquest mes de gener i febrer. Es tracta d'un projecte intergeneracional i un de recerca.

Així, d'una banda s'inicia el projecte dirigit a la gent gran del municipi amb la finalitat que els joves puguin transmetre els seus coneixements sobre les TIC a aquest col·lectiu. Es tracta d'apropar a la gent gran i de manera pràctica al funcionament dels mòbils, tauletes, ordinadors, entre d'altres.

Tots els interessats en aquesta formació, el dijous 11 de gener a les 18h es realitzarà una trobada al Casal dels avis.

L'altre projecte que s'inicia està relacionat amb la recerca històrica sobre Ana Gavin, la primera mestra a aplicar el mètode pedagògic de Freinet -relacionat amb l'Escola Nova- a Catalunya, professora de l'Escola Nacional de noies del 1930 al 1936 i també d'un altre mestre emblemàtic i fill de Vallbona, Florenci Ollé.

Per poder avançar en la recerca històrica d'aquests mestres, es fa una crida a totes les famílies que tinguin informació de Gavin i Ollé, i vulguin col·laborar aportant documents i testimoni oral. En el cas de disposar d'alguna informació podeu fer-la arribar a espaijove@gmail.com o via whatsapp a 679964665

tic classes
Ana Gavin

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/01/2018 19:22