Vallbona incorpora una jove en pràctiques a través del Programa de Garantia Juvenil

Dijous 08/11/2018
jove pràctiques
jove pràctiques

La pedagoga donarà suport i treballarà a les àrees relacionades amb adolescents i joves

La jove pedagoga Judith Garrido treballarà en pràctiques a l'Ajuntament de Vallbona fins el 29 d'abril a través del Programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya. Garrido donarà suport a la planificació, desenvolupament i avaluació d'una oferta d'activitats de lleure que respongui als interessos i demandes dels adolescents i joves; a l'organització i gestió de l'espai jove; i a l'organització d'activitats d'informació juvenil en col·laboració amb l'espai jove.

D'altra banda, la pedagoga també treballarà en xarxa amb altres professionals que treballin amb joves en el territori, organitzarà i desenvoluparà projectes per a joves al municipi. Treballarà en els projectes d'Aprenetatge i Servei que es realitzaran al INS Vallbona amb la col·laboració de l'equip directiu del centre. En concret en el projecte de l'associació Amical de Mauthausen “Xarxa de memòria i de Prevenció del Feixisme. Mai més”, que té com a objectiu fonamental, recuperar els valors republicans, defensar la memòria dels deportats i deportades espanyols i catalans, i sensibilitzar perquè “mai més” es repeteixin situacions semblants, i fer-ho a partir de les experiències personals, de les històries de persones del municipi. Garrido també donarà suport al servei de PIDCES i projecte Altaveus de l'institut; dinamitzarà l'Espai Jove i crearà la cartellera necessària per fer difusió de les activitats organitzades.

El Programa Garantia Juvenil, que convoca el Servei d'Ocupació de Catalunya amb la col·laboració del Fons Social Europeu, té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació. Amb aquesta iniciativa es millora la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, per millorar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/11/2018 18:58