Vallbona impulsa el comerç local amb la campanya “Vallbona Comerç: sempre al teu costat”

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 19:00

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha engegat la campanya de promoció del comerç local “Vallbona Comerç, sempre al teu costat”. L’objectiu és incentivar la compra de proximitat i  ajudar als seus comerciants, un sector que ha demostrat ser clau durant el confinament. La campanya està pensada per a promocionar el comerç alhora que introdueix elements de reciclatge ja que, entre altres coses, obsequia amb bosses de cotó i cotes de malla per a la compra de fruita i verdura.

El dimarts 15 de setembre serà el tret de sortida i finalitzarà l’11 d’octubre amb el sorteig d’un talonari valorat en 200€ en compres als comerços de Vallbona.

L’Ajuntament està repartint per totes les cases material informatiu sobre la campanya acompanyat d’una bossa de cotó amb el logo i lema de la campanya, una cota de malla per la compra de fruita i verdura, una butlleta per a participar en la campanya i un fulletó amb les indicacions.

Les butlletes s’han d’omplir amb tres compres a tres comerços diferents. Cada botiga segellarà la compra feta al seu comerç i un cop feta la tercera compra, el veí o veïna haurà de dipositar-la en l’urna que tindran els comerços. El 16 d’octubre es realitzarà el sorteig entre totes les butlletes dipositades a totes les urnes. Abans però, els primers 1000 compradors/es tindran premi, ja que les primeres 1000 compres s’obsequiaran amb una altra bossa de cotó.

El regidor de promoció econòmica, Jordi Rabell, explicava que “ara més que mai hem de fer costat al nostre comerç, si el comerç local guanya, guanyem tots i totes” i afegia que “aquesta campanya ens permet promocionar el comerç amb l’afegit del valor ecològic que li hem sumat, fem doble sensibilització; la importància de cuidar el comerç i la importància de cuidar el medi ambient”.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 19:13