Vallbona engega una campanya per unes festes lliures de violència masclista

Dimarts, 30 de juliol de 2019 a les 12:00

Començarà amb la Setmana de la Joventut i s'allargarà fins a finals d'estiu

El nou govern de l'Ajuntament de Vallbona vol apostar per un poble amb una mentalitat feminista que lluiti contra totes les violències masclistes presents. A falta d'elaborar un campanya completa que inclogui una part educativa, activitats de conscienciació amb la col·laboració dels centres educatius, Vallbona ja ha engegat una campanya coincidint amb l'inici de la Setmana de la Joventut i que s'allargarà fins a finals d'estiu.

La campanya comptarà d'una banda amb accions a les xarxes socials, amb la compartició de cartells amb missatges com “Estimo com vull” “si et dic sí, triem on; si et dic no, bona nit!”; un d'ells ja es va utilitzar durant les festes del Roser i l'altra s'ha fet expressament per a aquest estiu. També es penjaran els cartells a comerços del municipi, on també es repartiran adhesius cedits per la Diputació de Barcelona i polseres liles.

Setmana de la Joventut

Organitzada per Jovent de Vallbona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallbona, INAC i totes les entitats del municipi, la Setmana de la Joventut acabarà el 3 d'agost, amb totes les activitats centralitzades a la plaça de l'Església. Les primeres activitats comencen avui amb una festa de disfresses per a totes les edats a 2/4 de 7 de la tarda. A la nit, a 2/4 de 10 es farà el sopar popular a un preu de 7 euros amb música en directe, amb Carlos Gómez i Ricard Llorca. Dimecres 31 hi haurà inflables a partir de 2/4 de 6 de la tarda, i a la nit, a les 10, Poker i mojitos, amb un preu d'inscripció de 6 euros. Dijous 1 es decorarà la plaça amb un mural gegant a partir de 2/4 de 7, i després es farà una xocolatada. A la nit, a les 10, hi haurà un bingo popular. Divendres 2 a la nit hi haurà la festa de la cervesa a partir de les 11, amb música en directe i djs. Les activitats de la Setmana de la Joventut acabaran dissabte 3 a les 10 de la nit amb el 54è Festival de l'Anoia, amb un preu de 5 euros.

Darrera actualització: 30.07.2019 | 12:15