Vallbona engega una campanya per recollir diners per renovar els ordinadors de l’escola

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 10:00

A la iniciativa hi participen l'escola, l’AMPA i l’Ajuntament , i consisteix en el sorteig d’una panera per Sant Jordi i una acció de micromecenatge per part de les empreses del poble

Vallbona d’Anoia està posant en marxa una campanya per recaptar diners per ajudar a l’escola Josep Masclans a renovar els ordinadors, que ja estan opsolets, i així poder treballar en millors condicions. A la iniciativa hi participen l'escola Josep Masclans, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i l’Ajuntament i consisteix en el sorteig d’una panera de productes aportats pels comerços locals, que ja està exposada al forn de pà, en una de les botigues del poble.

El sorteig es farà el 27 d’abril, coincidint amb el que es fa per la Grossa de Sant Jordi. Les butlletes es començaran a vendre aquesta primera setmana després de les vacances de Setmana Santa i tindran un preu de 3 euros. Es repartirà un talonari per a cada família del centre perquè el pugui vendre .

La renovació de l’equipament informàtic té un cost de 6.200 euros. L’alumnat s’ha involucrat molt en el projecte. Els i les alumnes de cinquè i sisè han redactat les cartes per demanar col·laboració a les empreses i els de P5 han fet uns dibuixos que apareixeran a les butlletes del sorteig i als cartells per promocionar la campanya.

Les empreses locals col.laboraran amb publicitat a les pròpies butlletes del sorteig fent una aportació econòmica i també algunes fent donatius més importants que permetran la compra directe d'un  ordinador senser.

Darrera actualització: 09.04.2021 | 20:02

Imatges

Vallbona engega una campanya per recollir diners per renovar els ordinadors de l’escola Vallbona engega una campanya per recollir diners per renovar els ordinadors de l’escola