Vallbona d’Anoia renova el conveni amb Canigat pel control de les colònies de gats

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia renova el conveni de col·laboració amb l’entitat Canigat per seguir amb la tasca d’intentar controlar i reduir el nombre de gats del municipi amb l’objectiu d’aconseguir un tracte adequat i una millor gestió en l’assistència dels animals perduts o abandonats en la via pública.
Canigat s’ocupa de la gestió i control de les colònies de gats del municipi de Vallbona d’Anoia així com del control mèdic i estarilització. També es fa càrrec de la seva alimentació i benestar. 
L’objecte del conveni, dins de la Llei de protecció dels animals, és el foment de la tinença responsable dels animals, i es concreta en el control de la població de gats de carrer del municipi de Vallbona d’Anoia amb la intenció d’evitar els problemes derivats de la sobrepoblació.
Canigat és una entitat sense ànim de lucre de Vallbona d’Anoia que desenvolupa programes i projectes dedicats a la protecció dels animals. Un dels seus programes és el de la protecció dels gats del carrer, que inclou controls clínics, alimentació, manteniment i control de les colònies estables, adopcions i reubicacions en alguns casos.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 19:19