Vallbona d’Anoia pregunta a través d’una enquesta als seus veïns i veïnes sobre el poble

Dijous 02/11/2017
Enquesta

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha engegat una campanya per a conèixer l'opinió dels seus veïns i veïnes respecte al seu poble pel que fa a seguretat ciutadana, serveis i equipaments, sostenibilitat, medi ambient, comerç, turisme, civisme i cura de l'entorn, accessibilitat, mobilitat, comunicació, participació, i l'organització d'actes culturals, festes i esports. Per això, l'ens local ha enviat a totes  les llars un qüestionari anònim que els ciutadans i ciutadanes poden omplir de manera voluntària i lliurar-lo a diferents espais municipals. També es pot contestar via digital al web de l'ajuntament www.vallbonadanoia.cat

La voluntat de l'Ajuntament és conèixer els interessos i les necessitats de la ciutadania, a partir dels quals es pugui definir el model de poble i treballar en aquest sentit.

El 1er tinent d'alcalde i regidor de participació ciutadana, Pere Massagué, explicava que “aquest qüestionari ens ha d'ajudar a saber cap a on hem de continuar treballant. Es tracta d'una eina de participació ciutadana, en el marc d'altres actuacions que estem posant en marxa com la creació d'un consell de poble i la participació de la ciutadania en les propostes de projectes”.

L'Ajuntament agraeix per avançat la participació ciutadana i es posa a la disposició de tothom per a qualsevol dubte sobre l'enquesta a través del telèfon 937 718 002.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/11/2017 16:07