Vallbona d'Anoia obre l'organització del calendari festiu a tota la ciutadania

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 00:00

L'activitat recollirà opinions i propostes per a un nou model de les festes populars i es farà una valoració de l'espai entitats

Amb l'objectiu de promoure una cultura més participativa al municipi de Vallbona d'Anoia, des de l'ajuntament s'ha preparat la jornada oberta a tota la ciutadania “I tu, com vols que siguin les festes populars de Vallbona d'Anoia?”, un dia per a la reflexió i el treball en equip entre administració, entitats i veïns del municipi per marcar el model de les festes populars del calendari festiu del 2020, així com fer una valoració del funcionament de l'espai entitats a través de propostes per millorar-ne el funcionament i la dinamització.

En el primer bloc es tractaran noves idees i propostes de millora per a les festes de Carnestoltes, Sant Jordi, la Castanyada, la celebració del Roser, la Festa Major, Sant Joan, la Diada de Catalunya, la festa dels Reis i el Nadal. Després de debatre i valorar les idees sorgides dels grups de treball, durant la segona part de la jornada es repensaran alguns dels aspectes de l'espai entitats, com és la normativa actual, el manteniment o l'organització de l'equipament i es recolliran propostes de millora per a la gestió de l'espai municipal i la seva dinamització.  

La sessió de treball tindrà lloc el divendres 29 de novembre a dos quarts de 7 de la tarda a la Sala Jaume Calveras, tindrà una durada de dues hores i mitja i està oberta a tota la ciutadania. La jornada participativa acabarà amb un pica-pica per a tots els assistents.

La proposta compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia.

Darrera actualització: 25.11.2019 | 16:35