Vallbona d’Anoia obre la piscina amb restriccions

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

La piscina de Vallbona d’Anoia obrirà les seves portes el pròxim dilluns 29 de juny fins al diumenge 6 de setembre amb un aforament del 50% i altres restriccions i normes a causa de la Covid-19. Així, si l’aforament normal és de 129 persones, només podran estar un màxim de 64 persones.
L’horari és un altre aspecte que també s’ha vist alterat, ja que l’equipament romandrà tancat de les 15 a les 15.30 cada dia per a la neteja i desinfecció dels espais i elements d’ús recorrent. Així, la piscina obrirà de les 11.00 a les 15.00 hores i de les 15.30 a les 19.30 hores.
La compra d’entrades esporàdiques i els abonaments de temporada es poden fer  a través de la web www.equipamentsvallbonadanoia.cat. El preu de l’entrada esporàdica fins a 4 anys és gratuït, fe 5 a 17 anys són 3 € i a partir de 19 anys són 4.50 €. Pel que fa als abonaments de temporada individuals, fins a 4 anys és gratuït, de 5 a 17 anys són 25 €, a partir de 18 anys són 45 €, per pensionistes són 25 € i persones amb alguna discapacitat són 20 €.  Els abonaments familiars tenen un cost de 70€ per matrimonis o parelles de fet, parelles amb fills fins a 17 anys són 80 € (amb un fill), 62 € (amb dos fills o més). L’abonament per les famílies monoparentals amb un fill és de 50 € i amb dos fills o més és de 62 €. Les persones empadronades a Vallbona amb problemes econòmics, podran gaudir d’una reducció del preu de 50% amb l’informe de l’Àrea de Serveis Socials.
Tant si és amb entrada esporàdica, com amb abonament, sempre s’haurà de fer la reserva anticipada de la plaça, per a controlar l’aforament del 50%. Es podrà fer o tenir un màxim de 4 reserves en curs tenint en compte que cada franja horària es considera una reserva. Les reserves es poden anul·lar en cas que no s’hi vagi finalment i així alliberar la plaça. S’haurà d’entrar a la instal·lació com a màxim 1 hora abans de la finalització del torn del qual s’ha adquirit l’entrada. No es podrà entrar amb menors i marxar deixant-los sense vigilància. Les sortides es faran 15 minuts abans del tancament del torn.
Una altra de les restriccions afecta als usos dels espais comuns, així, no es podrà fer ús dels vestidor, els lavabos romandran tancats i s’haurà de demanar la clau al personal de la instal·lació per poder fer ús. S’haurà de respectar la distància de seguretat de 1,5 metres per persona excepte per a membres d’una mateixa unitat familiar. Seran d’obligat compliment les mesures d’higiene i protecció estableres per l’autoritat sanitària contra la Covid-19, obligatorietat de la mascareta per part dels usuaris en espais comuns.
Des de l’Ajuntament s’ha fet un gran esforç per a obrir l’equipament seguint totes les mesures de seguretats exigides, en aquest sentit, l’alcaldessa, Meritxell Baqué, manifestava que “hem prioritzat poder oferir aquest servei, malgrat els inconvenients que suposa, que no obrir i no permetre que els veïns i veïnes puguin gaudir de la nostra piscina i refrescar-se aquest estiu”.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 12:47