Vallbona d’Anoia obre el període de sol·licituds de subvencions per a entitats per un valor de 7.000 €

Dimarts, 16 de juny de 2020 a les 17:00

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats del municipi per a l'any 2020, on totes les entitats del poble inscrites en el registre municipal d'entitats hi poden optar. Enguany, la partida pressupostària destinada és de 7.000 euros.

Les entitats interessades tenen temps fins al proper 13 de juliol (inclòs) per a presentar les sol·licituds i memòries de projecte. La informació necessària es troba a la web municipal en l'apartat de tràmits.

L’Ajuntament segueix apostant per donar suport a les entitats que amb les seves activitats i esdeveniments fan més dinàmic i contribueixen a la identitat de Vallbona. Les actuals circumstàncies provocades per la COVID-19, obliguen a demanar per part de l’Ajuntament ser curosos a l'hora de demanar les subvencions i que els esdeveniments siguin planificats segons les mesures de seguretat exigides. Així, l'Ajuntament vol fer saber que si la partida pressupostària destinada a les subvencions no s'esgota, els diners sobrants es destinaran a altres ajudes i serveis a la població per pal·liar la situació de crisi. 
D’altra banda, el consistori informa que s’ha afegit una clàusula nova a la convocatòria: "Les activitats i esdeveniments que han obtingut subvenció econòmica mitjançant el programa de subvencions a entitats anual de l'Ajuntament de Vallbona, no podran rebre cap altra ajuda econòmica directa des de l'Ajuntament pel mateix concepte."  

Així doncs, totes les entitats que ja funcionin per un conveni, no poden accedir a la subvenció. I aquelles entitats que ja han rebut una subvenció per fer una activitat, no rebran una ajuda econòmica extra per la mateixa activitat. D’altra banda però, l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia recorda que se segueix donant suport a les entitats amb tot el material, cessió d’espais i suport de personal municipal per tal que es puguin desenvolupar les activitats.

L’alcaldessa de Vallbona, Meritxell Baqué, explicava que “volem seguir donant tot el nostre suport a les entitats però aquest any toca fer-ho amb molt sentit de la responsabilitat, prioritzant les necessitats més urgents i organitzant només aquelles activitats que compleixin amb les normes de seguretat marcades per les autoritats”. 
 

Darrera actualització: 16.06.2020 | 17:40