Vallbona d’Anoia inaugura aquest dissabte la temporada de la piscina

Dilluns 12/06/2017
Per la primera jornada l'entrada serà gratuita
Piscina17

La piscina municipal de Vallbona d'Anoia inicia aquest dissabte una nova temporada de bany obrint les seves instal·lacions des de les 11 h del matí fins a les 7.30 h de la tarda, sent a més aquest primer dia gratuït per a tots els banyistes que decideixin anar-hi.

L'inici d'aquesta nova temporada coincideix ja amb l'arribada de la calor i com sempre amb el final del curs escolar, el que permet ser un espai més de gaudi per els nens i nenes i les families en periode de vacances.

La piscina municpal obre portes també després d'algunes actuacions de reforma i manteniment a fi de deixar-la a punt per a la temporada d'estiu que començarà aquest dissabte 17 de juny i és previst que duri fins l'11 de setembre. L'horari serà de les 11 h del matí fins a les 7.30 h de la tarda de dilluns a diumenge.

L'entrada senzilla per un dia al recinte costarà 4,50 euros feiners i 5 euros festius, els menors de 4 anys és gratuita i el tiquet pels de 5 a 17 anys serà de 3 euros feiners i 4,50 euros festius. A més, hi ha els diversos tipus d'abonaments de temporada individual o familiar. Es poden consultar a la web de l'ajuntamet o demanar informació al mateix ajuntament.

Per renovar l'abonament:

www.vallbonadanoiaserveis.net/renovacio_buscar.php

Per un abonament nou:

Dirigir-se a l'Ajuntament.

Flyer 1 piscina 17
Flyer 2 piscina 17
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/06/2017 17:35