Vallbona d'Anoia edita un vídeo de promoció turística

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha editat un vídeo de promoció turística per posar en valor el seu patrimoni, la cultura i l'oferta turística. 
 

L'audiovisual convida al visitant a recórrer les antigues finques que amaguen part del patrimoni material i històric de Vallbona, com Cal Vallès, Cal Pons, Cal Mora o la Fonda Simón, i a fer-ho a través del recorregut ja marcat o amb les visites guiades que s’ofereixen cada quart diumenge de mes o amb els recents creats paquets turístics; tastar el “vi de mel”, Vallbona parada i fonda i Vallbona de cap a peus.

L’Ajuntament aposta per un turisme basat en la identitat i el patrimoni, i Vallbona disposa d’aquest fet diferencial gràcies al passat hostaler i històric de la vila, a més de tot el seu entorn natural. En aquest sentit, l’Ajuntament treballa per nous paquets, noves rutes per posar en valor la singularitat del municipi; el paisatge, el patrimoni cultural i natural, les festes i la gastronomia.

El vídeo es distribuirà i promocionarà a diferents canals com: xarxes socials, premsa i webs d’agents turístics i es pot veure al canal de YouTube de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia https://www.youtube.com/channel/UCNr6WTg1J9F5REi2GfzO_Uw

Darrera actualització: 05.10.2020 | 19:11