Vallbona d’Anoia convida als herois i heroïnes de la vila que han lluitat contra la COVID-19

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

La visita guiada “Vallbona, parada i fonda” prevista pel 28 de juny serà una mostra d’agraïment als veïns i veïnes professionals de la salut, treballadors essencials i voluntaris que des de Vallbona d’Anoia van estar a primera línia durant l’impacte de l’emergència sanitària

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia vol donar les gràcies a tots els professionals que des dels diferents sectors essencials del poble van donar resposta i encara donen, a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Per aquest motiu, des del consistori es convida als equips sanitaris locals, els treballadors essencials del comerç local i als equips de voluntaris del poble a la visita guiada “Vallbona, parada i fonda”, la primera després del confinament i que es farà el proper 28 de juny.

L’Ajuntament vol així, donar les gràcies a les tasques d’atenció i cura desenvolupades pels professionals sanitaris, els auxiliars i personal dels centres mèdics del poble. Al paper desenvolupat pels treballadors essencials dels comerços locals per mantenir l’abastiment de la població i a l’ajuda desenvolupada pels equips de voluntariat.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 11:18