Vallbona d’Anoia aposta per l’Escola d’Idiomes

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia tornarà a obrir aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes
Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’ajuntament de Vallbona d’Anoia va aprovar un conveni de col·laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi. Donats els bons resultats, es continuarà els pròxims anys. Les classes del curs 2020/21 començaran el proper  1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu  reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45

L'ajuntament, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes al municipi organitza aquests cursos. Punt de Partida ha implantat i gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix les classes a un preu reduït de 34 euros mensuals 2 classes a la setmana. 

“L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica l’Alcaldessa Meritxell Baqué.

La contractació del professorat i la gestió de les classes va càrrec de Punt de Partida. Cada grup pot tenir de 5 a 10 alumnes, que fan dues classes a la setmana. Els grups es formen tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avalua amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estan oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Vallbona d’Anoia. 

Darrera actualització: 08.09.2020 | 15:48