Vallbona aprova una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

Dimecres 11/10/2017
Tots som Barcelona

El ple de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia va aprovar una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils; de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d'emergències, amb els vots a favor de tots els grups municipals.

En concret, la moció expressa “el rebuig contundent als atemptats terroristes perpetrats a les ciutats de Barcelona i de Cambrils i reinvindicats posteriorment per Estat Islàmic”, condemna “aquest atac i qualsevol tipus de violència que propagui l'odi i la barbàrie arreu del món i a casa nostra” i dona “el condol i el suport total a les víctimes i ferits dels atemptats, les seves famílies i amics”. “Sempre estarem al costat de la convivència i la cohesió social”, afegeix la moció.

Pel que fa als cossos d'emergències, seguretat, prevenció i a les entitats ciutadanes, el ple agraeix i reconeix que “van saber complir amb la seva feina amb voluntat de servei”. Vallbona també demana “que la policia dels Mossos d'Esquadra s'incorpori, de forma immediata, en les reunions sobre la lluita antiterrorista, liderades per la Interpol, per assegurar la més eficient coordinació entre totes les forces i cossos de seguretat de l'Estat”.

La moció vol deixar clar que “els atacs contra la convivència no canviaran la voluntat de la nostra societat d'apostar per la llibertat, l'acollida i la tolerància, apostant pels valors que potenciïn el respecte a totes les formes de pensar, religions i cultures.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/10/2017 16:31