Vallbona aprova l'ordenació i imposició de quotes urbanístiques per urbanitzar el polígon El Carol

Dilluns 08/01/2018
carol industries1

El ple de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha aprovat l'ordenació i imposició de quotes urbanístiques per a la urbanització del polígon industrial El Carol, situat a la carretera BV-224, a 500 metres del nucli urbà del municipi. El primer projecte d'urbanització del sector es va fer el 2001, es va actualitzar el 2009 i s'ha tornat a presentar aquest mes de novembre, tenint en compte els imports i normatives actuals i les adequacions i partides parcialment executades. El projecte actualitzat tindrà un cost d'1.764.346,69 €.

Entre les actualitzacions del projecte hi ha l'adequació del traçat als marges de la carretera, canvis en la sortida per garantir la seguretat dels vehicles o el fet que el voral entre la BV-224 i la calçada d'accés passa a tenir una amplada constant d'1 metre, també s'ha actualitzat a les normatives actuals el seguit de subministres que cal aportar a les parcel·les.

La licitació per l'execució del projecte es durà a terme aquest any i els treballs d'execució s'allargaran durant els propers quatre anys per tal de facilitar el pagament de les obres als propietaris afectats.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/01/2018 19:11