Vallbona aprova el nou cartipàs municipal

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 00:00

Vallbona va celebrar dimecres 10 de juliol el ple extraordinari per, entre altres punts en l'ordre del dia, donar compte de la delegació de funcions que defineixen el cartipàs municipal.
 

El funcionament del nou Ajuntament quedarà dividit en 4 àrees de gestió / regidories i tindrà tres tinents d'alcalde.
L'àrea de Governació, Sanitat i Medi Ambient que comprendrà habitatge, governació, medi ambient i salut pública, anirà a càrrec del primer tinent d'alcalde, Roc Farreras. El segon tinent d'alcalde serà Francisco Coral i s'encarregarà de l'àrea d'Urbanisme i Noves Tecnologies amb urbanisme, obra pública i noves tecnologies. L'àrea Econòmica i Cultura amb economia i hisenda, promoció econòmica, turisme i comerç i cultura i festes, se'n cuidarà el tercer tinent d'alcalde, Jordi Rabell. I finalment l'àrea Social i Educació amb ensenyament, afers socials, participació, ciutadania, associacions, gent gran, jovent i esports, la gestionarà l'alcaldessa, Meritxell Baqué.
L'Ajuntament de Vallbona és constituït per 2 regidors de la CUP, Meritxell Baqué i Roc Farreras, 2 del PSC, Maribel Ferrer i Maria Dolores Campos, 2 de Som Vallbona - Junts per Vallbona, Pere Masagué i Pau Ter, un regidor d'ERC, Carles Vila, un d'UPV-VV, Francisco Corral i un regidor no adscrit, Jordi Rabell.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 18:40