Vallbona ajudarà empreses i autònoms afectats per la crisi derivada de la Covid

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament destinarà 6.000 € en ajuts que no superaran els 2.000 per empresa

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha aprovat obrir una línia d’ajuts per a petites empreses i autònoms del municipi afectats per la crisi derivada de la pandèmia de Covid-19. En total hi destinarà 6.000 euros, amb un import màxim d’ajut de 2.000 euros per negoci, activitat o autònom. Els requisits són que aquestes empreses o autònoms no superin els 10 treballadors, que el seu volum de negoci anual o balanç general no sigui superior als 2 milions d’euros, que no hagin acomiadat ningú de la plantilla (sense comptar baixes voluntàries o expedients de regulació temporal de l’ocupació), i que puguin acreditar una caiguda d'ingressos del  2020 respecte el 2019 igual o superior al 50%.

Les empreses o autònoms han de tenir l'activitat a Vallbona, i han d'haver mantingut l'activitat al llarg de tot el 2020. En cas d'haver cessat l'activitat al llarg del 2020, la quantitat a percebre serà proporcional al temps d'activitat durant l'estat d'alarma. El període subvencionable correspon al període que va des del 14 de març de 2020 fins a la data de presentació de la sol·licitud i justificació.

Les sol·licituds per a la concessió de les subvencions es podran presentar del 23 de juliol al 21 de setembre. Es poden presentar presencialment a les oficines de l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia dins de l'horari d'obertura al públic o telemàticament amb certificat digital a través del tràmit incorporat al web municipal. La resolució de les sol·licituds de subvenció tindrà lloc durant els dos mesos següents a partir de la data de finalització del termini de presentació.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 17:38