Surt a licitació la gestió del bar de la piscina municipal de Vallbona d’Anoia

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha tret a licitació la gestió del bar de la piscina municipal amb un contracte de durada de 5 anys. El cànon a abonar pel concessionari serà de 400 euros els mesos de juny, juliol i agost i de 200 euros la resta de mesos.

Si per una causa de força major (exemple: pandèmia COVID,...) , el bar ha de restar tancat al públic per recomanacions de les autoritats competents, el concessionari quedarà exempt de pagar el cànon mentre el bar estigui tancat per aquestes causes. En el cas de tancaments parcials per restriccions horàries, es reduirà el cànon a un preu simbòlic de 50 euros/mes durant el termini que durin les restriccions horàries .

En situació normal, els mesos de juny, juliol, agost i setembre, el servei s’haurà de prestar tots els dies i com a mínim dins de l’horari d’obertura de la piscina municipal, que és d’11 a 19:30 hores. La resta de mesos de l’any pot haver llibertat en dies d’obertura i d’horaris, però obligatòriament haurà de prestar-se el servei els divendres al vespre, i tot el dia de dissabte i diumenge. No pot haver vacances del bar mentre estigui oberta la piscina municipal i aquestes s’hauran de fer en dos períodes de 15 dies, que s’hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament .

Per consultar els plecs i la resta de documents relacionats amb la licitació, s’ha d’accedit al Perfil del contractant de l’Ajuntament a través de l’adreça de la web municipal: vallbonadanoia.cat. El lloc d’entrega de la documentació serà el Registre de l’Ajuntament i el termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 3 de maig

Accés al Perfil del contractant

Darrera actualització: 09.04.2021 | 20:03