Preinscripcions a la Llar d'infants el Fangueig de Vallbona del 13 al 24 de maig

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 00:00

El 18 de juny es publiquen llistes definitives i del 19 al 26 es faran les matriculacions

Els infants nascuts els anys 2017 o 2018 es poden preinscriure a la Llar d'infants el Fangueig de Vallbona d'Anoia del 13 al 24 de maig, ambdós inclosos. El 4 de juny es presentaran les llistes amb el barem, del 5 a l'11 es podran presentar reclamacions, entre el 12 i el 14 se sortejarà el número de desempat si és necessari, i es publicaran les llistes definitives el 18 de juny. El període de matriculació serà del 19 al 26 de juny, ambdós inclosos.

Si el nombre de sol·licituds de preinscripció supera l'oferta del centre, s'ordenaran les peticions seguin criteris de prioritat, primer els generals i després els complementaris. Entre els criteris generals hi ha tenir algun germà escolaritzat al centre o tutors legals treballant-hi (40 punts); que el domicili del sol·licitant sigui a Vallbona d'Anoia (30 punts); si en comptes del domicili es té en compte l'adreça del lloc de treball del tutor (20 punts); si el tutor reben l'ajut de la renda mínima d'inserció (10 punts); i si l'alumne o un tutor o familiar tenen una discapacitat igual o superior al 33% (10 punts).

Els criteris complementaris atorguen 15 punts pel fet de formar part de família nombrosa; i 10 si l'alumne pateix una malaltia crònica que li afecti el sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs.

Per fer la preinscripció cal presentar a l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia de 9 del matí a 3 del migdia la sol·licitud de preinscripció complimentada; l'original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació; i l'original i fotocòpia del DNI o el NIE; una fotocòpia de la targeta d'identificació sanitària de l'infant; i la documentació necessària per acreditar el compliment dels criteris de baremació al·legats, si és el cas.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 16:52

Imatges

llar d'nfants