L’Ajuntament suspèn temporalment totes les activitats públiques i privades en instal·lacions municipals i a la via pública

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona de l’Anoia, seguint les directius i recomanacions fixades al llarg de les darreres hores pel Govern de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de contribuir a evitar la propagació i el contagi del coronavirus, ha decidit suspendre temporalment totes les activitats de caràcter públic i privat previstes en instal·lacions municipals i a la via pública.

Això afecta a les activitats esportives, culturals i socials que es realitzen en equipaments municipals, llars d’infants, Espai Jove, Casal de la gent Gran, sala activitats de l’Ajuntament, gimnàs de la piscina i del pavelló i el mateix pavelló. 

També es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i es puguin posposar.

L’activitat als centre educatius queda suspesa a partir de demà seguint les directrius marcades pel Departament d’Educació que ha anunciat que a partir de demà tanquen els centres educatius i les universitats de tot Catalunya.

La mesura entra en vigor avui dijous 12 de març i es mantindrà activa durant un període inicial de 15 dies.

Des de l’Ajuntament s’està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i periòdicament avalua l’evolució de la situació i pren en cada moment les mesures de prevenció que es consideren oportunes.

L’ atenció al ciutadà a l’Ajuntament de Vallbona s’aconsella que dins el possible es faci via telefònica al 937718002 o enviant un mail a vallbona@diba.cat
El consistori vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon i seguir els canals oficials canalsalut.gencat.cat.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 15:06