L'Ajuntament obre unes borses de treball per personal de neteja i peó de brigada

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona obre un procés selectiu per forma part de dues borses de treball per ocupar possibles llocs de treball al municipi. D’entrada, es busquen perfils de peó de brigada i de personal de neteja.

L'objectiu és disposar d'una xarxa de treballadors per tal de fer front a les necessitats de contractacions temporals del consistori gràcies als Plans Locals d’Ocupació 2020 finançats per la Diputació de Barcelona a través del “Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2020”. 

Els interessats per formar part d'una d'aquestes borses  hauran de sol·licitar-ho mitjançant una instància que estarà a disposició a l'Ajuntament de Vallbona, de dilluns a divendres de 9h a 14h o a la pàgina web del consistori www.vallbonadanoia.cat i caldrà manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a les bases i hauran d'anar acompanyades dels documents. El termini de la presentació és el 25 d’octubre de 2019.

Els plans locals d’ocupació són una política pública adreçada a oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur a través de mesures de creació directa de llocs de treball i de foment de la contractació estable, acompanyades d’accions de formació i capacitació professional. La Diputació de Barcelona impulsa des de l’any 2014 el finançament de plans locals d’ocupació a través de programes complementaris destinats a les entitats locals de la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).

Darrera actualització: 14.10.2019 | 15:07