L’Ajuntament inicia la campanya de recollida de residus vegetals

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

A partir de divendres 20 de novembre l’Ajuntament posa en marxa la campanya de recollida de residus vegetals 2020 posant a disposició dels veïns uns contenidors per a dipositar-hi residus vegetals procedents de la poda i neteja de jardins i patis dels veïns i veïnes de Vallbona.

La campanya, que es realitza anualment, posa a disposició dels veïns 8 contenidors, situats a diferents punts del municipi, per facilitar l’abocament de residus vegetals. És permès abocar-hi tronc, branques i fulles i per optimitzar al màxim la capacitat dels contenidors, es demana llençar peces el més petit possible i exclusivament coses relacionades amb la poda. Està prohibit abocar-hi terra, runa, rebuig alimentari, plàstic, vidres, paper,... Els contenidors es poden trobar a: Escorxador, carrer Campanya - carrer Balmes, carrer Campanya - Pèlag Roquer, pàrquing escoles, pàrquing carrer Trull,  carrer la Pedrera, rotonda Vallbonica i avinguda del Roser, i restaran en aquests espais fins al 15 de març.

Els contenidors s’aniran revisant i buidant un cop es vagin quedant plens. Per a qualsevol dubte o suggeriment no dubteu en posar-vos en contacte amb l’Ajuntament.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 16:10

Imatges

L’Ajuntament inicia la campanya de recollida de residus vegetals