L'Ajuntament adjudica el servei de bar de la piscina municipal

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament ha adjudicat el contracte de gestió del servei de bar de la piscina municipal a Berta Crivillés Saumell, per un període de cinc anys i un cànon d'explotació de 400 euros els mesos de juny, juliol i agost i de 200 euros la resta de mesos.

En situació normal, els mesos de juny, juliol, agost i setembre, el servei s'haurà de prestar cada dia i com a mínim dins de l'horari d'obertura de la piscina municipal, que és d'11 a 19:30 hores. La resta de mesos de l'any pot haver llibertat en dies d'obertura i d'horaris, però obligatòriament haurà de prestar-se el servei els divendres al vespre, i tot el dia de dissabte i diumenge. No pot haver-hi vacances del bar mentre estigui oberta la piscina municipal i aquestes s'hauran de fer en dos períodes de quinze dies, que s'hauran de comunicar prèviament a l'Ajuntament .

L'objectiu d'aquesta nova concessió és que durant tot l'any es pugui prestar aquest servei complementari a totes les activitats esportives que es duen a terme a la zona amb, a més de la piscina, les pistes de pàdel, el pavelló i el camp de futbol.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 18:16