La vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, visita Vallbona i lliura l'estudi de mobilitat urbana

Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 00:00

El passat dimecres 19 de febrer, la vicepresidenta  de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny va reunir-se amb l’alcaldessa de Vallbona, Meritxell Baqué acompanyada del regidor, Roc Farreras,  per lliurar l'estudi de mobilitat urbana del municipi i conèixer la realitat i les necessitats del territori i les problemàtiques del municipi. Entre altres es va tractar l’obertura de la piscina, el pla econòmic financer que té aquest any l'ajuntament, la zona de mobilitat peatonal al voltant de l'escola, etc.

D’altra banda, la diputada, va fer entrega de l’estudi de mobilitat urbana del municipi,  un treball que té com a objectiu millorar la qualitat de mobilitat dels vianants i fomentar l'ús racional del transport privat. L’estudi fixa diferents propostes orientades a afavorir la mobilitat dels vianants, la utilització racional del vehicle privat, fomentar ús de la bicicleta, eliminació de les barreres arquitectòniques, millorar de la seguretat viària, entre altres. 

Darrera actualització: 26.02.2020 | 19:48