La Taula de Dones de Vallbona d'Anoia organitza un dinar per a dones on presentar els objectius d'aquest any

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 00:00

L'agrupació es presenta com un espai des d'on articular accions relacionades amb el món femení i per a la igualtat de gènere

En el marc dels actes del 8M Dia de la dona treballadora, l'agrupació Taula de Dones de Vallbona d'Anoia ha fet una crida a la participació a totes les dones del municipi per assistir a la trobada de presentació dels objectius que el col·lectiu té previstos per a l'entitat i al llarg d'aquest 2020. 
L'activitat arrencarà a les 12 del migdia a la sala municipal, on es projectaran entrevistes fetes els darrers mesos a vallbonenques de totes les edats i perfils. A partir dels seus testimonis i declaracions es consensuaran objectius per a la Taula de Dones i a on totes les assistents podran proposar activitats vinculades al seu interès que des de la Taula de Dones es puguin desenvolupar al llarg de l'any. Des de l'agrupació s'ha proposat ja organitzar un taller de defensa personal i un altre d'activitats intergeneracionals i des de l'ens s'assenyala que la Taula de Dones vol ser també un centre de coordinació per a la resposta contra agressions masclistes i violència de gènere.
L'acte vol posar en comú la proposta d'aquestes i altres activitats que puguin sorgir al llarg del Dinar de Dones que tindrà lloc just després, un àpat que es desenvoluparà en paral·lel a la vaga de cures assenyalada durant el mateix 8M i que per aquest motiu, serà un grup d'homes vinculats a Ca la Fou qui cuinarà el dinar popular per a totes les assistents.
Els tiquets per assistir al dinar que es farà a la plaça tenen un cost de 3 euros i es poden adquirir de forma anticipada a la farmàcia i a la carnisseria Corral. 

La Taula de Dones, un grup de suport entre dones a nivell municipal
La Taula de Dones de Vallbona d'Anoia va iniciar la seva activitat en el marc de la jornada de vaga del 8M del passat 2019, concentració que va aplegar nombroses dones i que el passat 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes va organitzar una lectura de poemes i el passi d'un documental. La Taula de dones vol ser un espai, un punt de trobada com n'hi ha a altres municipis de la comarca, des d'on articular accions relacionades amb el món femení i la igualtat de gènere, un grup de suport entre dones a nivell municipal.

Darrera actualització: 04.03.2020 | 18:41