La Taula de Dones de Vallbona celebra la gran assistència al dinar de germanor del 8M

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

La proposta de l'espai de dinamització va recollir nombroses propostes i va calendaritzar properes trobades per a l'organització d'activitats i assoliment d'objectius

En el marc del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora l'agrupació Taula de Dones de Vallbona d'Anoia va fer una crida a les dones del municipi per participar en un dinar popular on iniciar un moviment de sinergies per dinamitzar l'organització amb futures activitats, a partir de les inquietuds, preocupacions i necessitats que tenen les dones de Vallbona. Des de l'organització valoren molt positivament la bona rebuda de la proposta i la gran quantitat d'assistents que van participar durant tota la jornada. 
L'acte es va obrir durant el migdia, amb la projecció d'un audiovisual d'uns 10 minuts de durada, el qual va mostrar una mateixa entrevista feta a 4 dones del poble, d'edats compreses entre els 18 i els 95 anys. El muntatge de l'audiovisual va servir per mostrar diferències generacionals testimoniades per les respostes de les participants i presentar la Taula de Dones. Seguidament es va iniciar la roda de presentació de totes les assistents, on van exposar quines inquietuds tenien i què esperaven de l'agrupació. Les propostes es van concretar durant el dinar, moment en què es van fer grups de 5 persones i es van escriure sobre paper les demandes, idees, preocupacions, activitats i tot allò que pogués encabir l'espai social de la Taula de Dones. Al llarg de la trobada també es va llegir el manifest del 8M, un poema fet per una dona de la taula i es va presentar una web per ajudar a les dones contra l’assetjament virtual.
Amb tot el material rebut l'organització espera endreçar les idees que van aparèixer, valorar la viabilitat de les propostes i treballar-les al llarg del calendari que es va proposar durant la jornada, amb futures trobades entre setmana i durant els caps de setmana, per assegurar l'assistència de les participants.
Des de l'organització celebren el bon ambient que va presidir la trobada i agraeixen la col·laboració del grup d'homes de Ca la Fou, encarregats de cuinar el dinar en el marc de la vaga de cura que es va desenvolupar al llarg del mateix diumenge.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 10:50

Imatges

La Taula de Dones de Vallbona celebra la gran assistència al dinar de germanor del 8M