La llar d’infants El Fangueig de Vallbona suspèn la quota del servei mentre duri l’episodi del Covid-19

Dissabte, 21 de març de 2020 a les 00:00

El Fangueig va tancar el passat dijous 12 de març i des del consistori es preveu probable que la situació s’allargui més enllà del divendres 27 de març, data inicial per a la seva reobertura

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia abonarà la part proporcional de la quota mensual de la llar d’infants El Fangueig. L’espai infantil va deixar d’oferir els seus serveis el dijous 12 de març, seguint les instruccions de les autoritats sanitàries i del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Des del consistori, contemplen la possibilitat que l’episodi de confinament degut al Covid19 s’allargui més enllà del divendres 27 de març, data que en principi també establia la fi del tancament temporal de la llar d'infants.
Per aquest motiu i atès que a principis de març ja es va cobrar el servei, des de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia es comunica que la part proporcional de la quota de març, a partir del dia de tancament, serà restada de la quota del primer mes sencer que el centre torni a obrir. I atenent les informacions que van apareixent, segons determinin les autoritats, si el centre ha de romandre tancat part de l’abril o durant tot el mes, aquest període no es carregarà a les famílies.

Darrera actualització: 21.03.2020 | 10:58