La llar d’infants El Fangueig de Vallbona d’Anoia proposa un joc per al passeig dels infants

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00

La llar d’infants de Vallbona d’Anoia, El Fangueig, ha proposat un joc per als infants del municipi. L’objectiu és fer més divertit els seus passejos diaris durant aquests dies de confinament alhora que es manté el vincle amb la llar i els companys i companyes de classe.
El joc consisteix a pintar pedres, amagar-les i trobar-les per tots els racons de Vallbona i/o voltants però no s’han d’agafar perquè així altres nens i nenes també les puguin trobar. La llar fa una crida perquè els nens i nenes participin del joc, anima a pintar moltes pedres i posar-les per diferents racons del poble i voltants. Es poden pintar tantes com sigui  i deixar-les on vulguin. Anima als més petits a ser creatius, a pintar de coloraines, pintar animals, monstres... fotografiar-les i compartir amb els amics i amigues. 
Actualment per diferents racons del poble ja es poden trobar monstres i animals. Així que el joc ja ha començat. 
Es tracta d’una iniciativa per tal de fer el poble un lloc més divertit, a més de decorar Vallbona d’Anoia perquè sigui més alegre.
Aquesta és una, entre moltes, de les propostes que des de la llar s’ha proposat a les famílies per fer més amable la situació de confinament que els més petits i les seves famílies estan patint.

Darrera actualització: 27.05.2020 | 09:02

Imatges

La llar d’infants El Fangueig de Vallbona d’Anoia proposa un joc per al passeig dels infants