La llar d'infants el Fangueig comença el curs

Dimecres 12/09/2018
llar d´infants10

La llar d'infants municipal de Vallbona d'Anoia, el Fangueig, ha començat el curs 2018-2019 amb 5 infants al grup de P1 i 5 més al grup de P2, que aquest any portaran el nom de Capgrossos i Gegants respectivament. La major part del temps els infants de P1 i P2 comparteixen aula, amb alguns moments en què es divideixen en petits i grans, com a l'hora de fer algunes activitats.

Seguint el currículum d'Educació infantil marcat per la Generalitat de Catalunya, els infants del Fangueig treballen la descoberta d'un mateix i dels altres, la descoberta de l'entorn i l'àrea de comunicació i llenguatges. A banda dels hàbits, el centre també fa propostes d'activitats, basades sempre en els jocs, per treballar la psicomotricitat i l'experimentació de contes.

També s'hi fomenta el joc lliure i hi són presents els contes i de la música. Els dos grups treballen els projectes de l'hort i el cistell de les cançons, i els més grans participen en el projecte emocions. El centre també treballa les festes i tradicions populars de Catalunya.

El Fangueig va néixer l'any 1996 amb l'escola catalana, amb valors, plural i laica com a trets identitaris, fomentant també el pensament crític i buscant l'harmonia.

Les inscripcions estan obertes tot l'any. Tothom qui hi estigui interessat en conèixer l'escola i l'oferta educativa pot visitar el centre trucant previament a la llar.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/09/2018 20:04