Èxit de participació en les campanyes nadalenques a Vallbona d'Anoia i la cavalcada de Reis

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

La campanya ‘Compra, rasca i Bon Nadal’ va repartir més de 350 premis per a tots els participants i  va esgotar dies abans del 20 de desembre les 4.000 participacions per al sorteig. La inauguració de l'ornamentació dels carrers durant el 'Nadal a la plaça' va atraure nombrós públic que va gaudir de l'encesa de llums de Nadal. Finalment les millores introduïdes a la cavalcada de Reis, com el nou recorregut, ha estat molt ben valorat. 

La campanya ‘Compra, rasca i Bon Nadal’ per incentivar el comerç local i celebrar les festes nadalenques de Vallbona d’Anoia va tenir molt bona acollida entre població i veïns. Dies abans del 20 de desembre, data límit per poder participar en el sorteig d’una capsa regal valorada en 100 euros, els comerços adherits a la campanya ja havien repartit les 4.000 butlletes rasca-rasca que donaven accés al sorteig i que en total, van repartir més de 350 regals i descomptes entre tots els participants. El sorteig de la campanya ‘Compra, rasca i Bon Nadal’ es va dur a terme el dissabte 21 de desembre, després del Gran Caga Tió i l’afortunat del sorteig va ser l’Àlex Rubio.

Des de l’ajuntament es valora molt positivament la bona acollida que va tenir la campanya entre la població, així com l’alta participació per a l’adquisició de les butlletes, de la campanya. La primera edició de la campanya ‘Compra, rasca i Bon Nadal’ va ser possible gràcies a la participació dels establiments locals de Can Tiquet, Bar la Brasa, Cal Saumell, Ferreteria Jumilla Solà, Farmàcia Concepció Font, Forn de Pa Degustació, Carnisseria Corral i Supermercats Neus.

Èxit de participació durant les activitats de ‘Nadal a la plaça’ 

L’agenda d’activitats ‘Nadal a la plaça’ amb l’encesa de llums i inauguració de la decoració nadalenca a ritme de la Stromboli Jazz Band del divendres 13 de desembre, l’arribada del ‘Tió a la plaça’ i l’espectacle itinerant familiar ‘Els músics i el llenyataire’, junt amb la xocolatada organitzada per l’AMPA del dissabte 14 i la caminada solidària amb recollida de fons per a la Marató de TV3 i Catalunya ràdio del diumenge 15 també van ser activitats molt participades.  

Totes les activitats de l'agenda de les festes nadalenques i la primera edició de la campanya ‘Compra, rasca i Bon Nadal’ han estat possibles gràcies a l’esforç conjunt entre la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vallbona d’Anoia i Vallbona comerç.

Molt bona rebuda del Patge Faruk, el seu seguici de patges i la cavalcada

Els més petits de la casa, van poder entregar la carta als reis amb l’arribada del Patge Faruk i el seu seguici durant el Saló de la Infància, el passat 28 de desembre.

L’agenda d’activitats de la Festa dels Reis d’Orient va continuar el dia 5 amb l’arribada de la Cavalcada de Reis que aquest any estrenava recorregut que els vallbonencs i vallbonenques  van valorar molt positivament ja que ha permès gaudir millor de la festa. També la novetat que els Reis, a més dels patges, repartissin els regals a les cases ha agradat molt a grans i petits.  La cavalcada, sobretot al nucli de Vallbona, va tenir una gran afluència de públic. 

El punt i final a les festes de Nadal de Vallbona el va posar el dilluns 6 de gener la Coral Ara i Aquí que va oferir a la sala Jaume Calveras de l’ajuntament un concert per celebrar el Dia de Reis.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 19:18

Imatges

Èxit de participació en les campanyes nadalenques a Vallbona d'Anoia i la cavalcada de Reis Èxit de participació en les campanyes nadalenques a Vallbona d'Anoia i la cavalcada de Reis Èxit de participació en les campanyes nadalenques a Vallbona d'Anoia i la cavalcada de Reis