Estrenem el nou web de l'ajuntament!!

Dimecres 23/01/2019
L'Ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

http://vallbonadanoia.webmunicipal.diba.cat

 

Avís als usuaris de la web
El web està en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats.

Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra opinió.

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contactar (de la web nova).

 

Webmaster: Avui (dimecres 23 de gener), hem estrenat la nova web, més dinàmica, amb més contiguts i molt més potent que l'actual.

Per raons de privacitat de dades personals ni la diputació ni l'ajuntament podem volcar els subscriptors de la vella web a la nova, és per això que creiem convenient  tenir les dues de moment actives.

En la primera setmana, no actualitzarem la nova, per desconeixament i empapar-nos de la nova, fent i desfent proves d'ús i habituar-nos al nou administrador.

En les setmanes següents, actualitzarem les dues; amb un mes (més o menys) farem el canvi total de web, ja estarem al dia amb la nova web i desitjo que la majoria de subscriptors que tenim en l'actualitat s'hagin donat d'alta a la nova web.

Avisarem el dia del canvi amb poca antel·lació perquè ara ja esteu avisats i dependrà de la trucada que farem a la diputació, compteu que des d'avui en tres setmanes o un mes aquesta web desapareixerà.

Moltes gràcies.

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/01/2019 18:10