El mercat municipal de Vallbona es traslladarà a la plaça de l’Església i el carrer nou

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

El govern vol millorar el trànsit rodat i ubicar les parades a la zona comercial del municipi
 

El ple de l’Ajuntament de Vallbona ha aprovat amb els vots a favor de la CUP, Veïns amb Veu, ERC i el regidor Jordi Rabell, i en contra de PSC i Junts, canviar d’ubicació el mercat de venda no sedentària que se celebra els divendres i situar-lo dins de l’àmbit de la plaça de l’Església i del carrer Nou, del número 59 al 63. Els motius de la decisió són millorar el trànsit rodat de la ubicació actual i també situar el mercat en una zona més cèntrica i més propera als comerços del municipi.

També s’ha modificat l’article de l’Ordenança del mercat de venda no sedentària que determina el nombre màxim de parades i autoritzacions, i metres de parades. A partir d’ara es consideraran parades petites les que siguin més petites de 4 metres, i es consideraran parades grans les que facin més de 4 metres i menys de 7, que serà la mida màxima que podran tenir.

L’Ajuntament sotmetrà aquests acords a informació pública durant 30 dies hàbils a partir de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. El text de les modificacions també es podrà consultar al Tauler electrònic del web municipal vallbonadanoia.cat.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 11:49