El mercat de Vallbona estrena nova ubicació amb una bona rebuda

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 00:00

Des d’aquest setembre es troba a la plaça de l’Església i el carrer nou

Des d’aquest mes de setembre el mercat municipal de Vallbona d’Anoia, que es fa els divendres de les 8 a les 14 h, s’ha traslladat dins de l’àmbit de la plaça de l’Església i del carrer Nou, del número 59 al 63. El mes de juliol passat el ple municipal va aprovar aquest canvi d’ubicació del mercat de venda no sedentària, amb l’objectiu de millorar el trànsit rodat de la ubicació anterior i situar-lo en una zona més cèntrica i més propera als comerços del municipi.

L’Ajuntament també va modificar l’article de l’Ordenança del mercat de venda no sedentària que determina el nombre màxim de parades i autoritzacions, i metres de parades. A partir d’ara es consideraran parades petites les que siguin més petites de 4 metres, i es consideraran parades grans les que facin més de 4 metres i menys de 7, que serà la mida màxima que podran tenir. Des d’aquest setembre el mercat de Vallbona compta amb 5 parades.

L’Ajuntament es congratula de la bona rebuda, per part dels  veïns i veïnes i també dels paradistes, de la nova ubicació, que se’ns dubte permet gaudir d’una zona més cèntrica i més propera als comerços del municipi i ha ajudat a millorar el trànsit rodat dels carrers on anteriorment era el mercat.

Darrera actualització: 22.09.2020 | 17:46