El fangueig projecta millores al seu pati perquè sigui més pedagògic

Dijous 29/11/2018
La llar municipal aposta per utilitzar elements naturals i reciclats
Pati escola

La llar municipal de Vallbona d'Anoia, El Fangueig, ha presentat un projecte de millora del pati del centre. L'escola creu que els espais d'esbarjo també són plenament educatius i que per això han de ser un reflex del projecte educatiu del centre. La seva principal premissa és que els infants aprenen a través del joc i de l'experimentació i per això volen aconseguir un pati més pedagògic que ofereixi més oportunitats d'aprenentatge. Per fer aquests canvis, el centre aposta por utilitzar elements naturals i reciclats

Entre les propostes de millora de l'espai hi ha la preparació de l'hort per a la primera plantada, instal·lar una cuineta de fusta, pintar les llambordes de la vorera de colors, pintar un caminet de peus que vagi des de la porta del pati fins a l'entrada de l'aula, col·locar troncs drets de diferents alçades en forma de creu o pintar la paret amb pintura de pissarra.

També proposen instal·lar una taula d'experimentació, una bobina de fusta amb uns forats  per a col·locar-hi palanganes en què els infants podrien experimentar amb diferents materials, i muntar un piràmide amb rodes o, col·locar-les de manera que formin una escala, plenes de sorra, per aconseguir un espai amb diferents nivells.

De moment ja s'han dut a terme algunes d'aquestes millores demanades pel centre, com reomplir el sorral de sorra, envernissar la tanca de fusta, instal·lar gespa artificial amb una caixa d'elements naturals o comprar una caseta de fusta.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/11/2018 18:11