Comença la temporada d’estiu a la piscina municipal de Vallbona d’Anoia

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 13:00

La piscina municipal de Vallbona d’Anoia ha iniciat temporada aquest passat dissabte 22 de juny amb l’entrada gratuïta per a tots els banyistes en aquest primer dia. A partir d’ara i fins al 8 de setembre, l’equipament obrirà les seves instal·lacions cada dia, de dilluns a diumenge, de les 11 h del matí a les 7.30 h de la tarda.

L’inici d’aquesta nova temporada coincideix ja amb l’arribada de la calor i com sempre amb el final del curs escolar, el que permet ser un espai més de gaudi per als nens i nenes i les famílies en període de vacances.
L'entrada senzilla per un dia al recinte costarà 4,50 euros feiners i 5 euros festius, els menors de 4 anys és gratuïta i el tiquet pels de 5 a 17 anys serà de 3 euros feiners i 4,50 euros festius. A més, hi ha els diversos tipus d'abonaments de temporada individual o familiar. Es poden consultar a la web www.vallbonadanoia.cat o demanar informació al mateix ajuntament.
Per altra banda, durant el mes de juliol s’oferiran els habituals cursos de natació . Els cursets s’oferiran de l’1 al 26 de juliol de 16 h a 17 h. El preu és de 55€ i cal formalitzar la inscripció a les oficines de l’Ajuntament.
Un any més la piscina comptarà amb el servei del bibliopiscina ofert per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. El servei ofereix als banyistes materials per a tot tipus d’edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. Per utilitzar tota aquesta oferta, l'usuari només ha de presentar algun document que l'identifiqui.

Darrera actualització: 25.06.2019 | 17:53