Vallbona d’Anoia aposta per l’Escola d’Idiomes

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia tornarà a obrir aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes

• Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia va aprovar un conveni de col·laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi. Donats els bons resultats, es continuarà els pròxims anys. Les classes del curs 2021/22 començaran el proper  1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu  reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45.

L'Ajuntament, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes al municipi organitza aquests cursos. Punt de Partida ha implantat i gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix les classes a un preu reduït de 38 euros mensuals 2 classes a la setmana. Tots els alumes que comencin el curs a l’octubre tindran un mes de curs gratis.

“L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica l’Alcaldessa Meritxell Baqué.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Cada grup començarà a partir de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Vallbona d’Anoia.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 18:30