Vallbona se suma aquest diumenge a la campanya “Mulla't per l'esclerosi múltiple”

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 00:00

La piscina municipal de Vallbona serà una de les piscines de tot Catalunya que participaran en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, la campanya que des del 1994 promou Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que convida a tothom a col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L’Ajuntament de Vallbona s’adhereix en aquesta iniciativa i aquest diumenge 11 de juliol. Tots els banyistes podran col·laborar en la campanya contribuint amb la compra de l’entrada de la piscina que l’Ajuntament destinarà a la FEM,  i amb el material de marxandatge com ara samarretes, tovalloles, entre altres productes que trobaran en una parada a la mateixa piscina.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. L’objectiu de la Fundació Escolerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d’assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

Darrera actualització: 06.07.2021 | 11:28