11 de setembre a Vallbona d’Anoia

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 00:00

La Fera Ferotge actuarà a Vallbona d’Anoia en el marc dels actes de l’Onze de Setembre

Durant la vigília de la Diada Nacional també hi haurà actuacions dels Tabalers i Falcons de Vallbona d’Anoia
Tancarà l'agenda d'actes commemoratius la tradicional caminada Pujada a Les Banderes, el mateix Onze de Setembre al matí, amb sortida des de la plaça de Vallbona d'Anoia
 
En el marc de l’Onze de Setembre, Vallbona d’Anoia celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d’activitats que començaran el dia 10 de setembre a partir de les 6 de la tarda, amb la pintada de mural al camp de futbol municipal. Al llarg de l’activitat hi haurà berenar popular per als assistents de la mà de la secció local de l’ANC. L’acte serà alhora punt de trobada per, un cop acabat el mural, iniciar la rua amb els Tabalers de Vallbona fins a la plaça del poble, on a les 8 del vespre hi haurà l’actuació dels Falcons de Vallbona.
A partir de dos quarts de 10 del vespre començarà la Sardinada popular, amb opció vegana per a qui ho desitgi. Els tiquets per al sopar tenen un cost de 3 euros i es podran adquirir fins el dia 9 de setembre a l’ajuntament. Al llarg del sopar es farà el sorteig de la campanya Enganxa’t al Roser. I a partir de dos quarts d’11 de la nit, el grup La Fera Ferotge oferirà el repertori Homenatge a Ovidi Montllor, acte amb què es tancarà la nit del dimarts.
La tradicional caminada amb la Pujada a Les Banderes serà l’acte commemoratiu durant l’Onze de Setembre a Vallbona d’Anoia. El punt de trobada serà a la plaça de la vila i la sortida començarà a dos quarts de 9 del matí.
Els actes de l’Onze de Setembre estan organitzats per l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, Camí Ral, ANC Vallbona d’Anoia, RK Vallbona, CDR Vallbona d’Anoia, els Tabalers de Vallbona i els Falcons de Vallbona d’Anoia.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 15:52