Creació d’una comissió de joves per treballar sobre el fet LGTBIQ+ a la comarca

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

Des de la comissió “Joves i LGBTIQ+” de la Taula Comarcal de Joventut, formada pels diferents professionals de joventut de la comarca, engeguem un procés participatiu per la creació d’una comissió de joves per treballar sobre el fet LGTBIQ+ a la comarca.
L’objectiu és constituir un grup de treball sòlid per fer front a les necessitats d’aquest col·lectiu i comptar amb la participació de les persones joves interessades per tal que el treball que es dugui a terme, no sols contempli la mirada professional i doni veu a un col·lectiu que històricament ha estat silenciat. Aquesta, és una necessitat que ha anat sortint en els espais de coordinació comarcal dels serveis de joventut on, entre d'altres, s'ha detectat que hi ha una manca d'entitats o espais de trobada per abordar les necessitats del col·lectiu a nivell local i comarcal, fent-se palès, que moltes d'aquestes persones joves marxen a grans ciutats per organitzar-se, buscar la seva identitat i participar en activitats del col·lectiu.
Per tot això, preguem que feu ressò del cartell de la convocatòria que adjuntem en aquest mateix correu i feu extensiva la primera trobada de la comissió a aquells/es joves als que cregueu que els hi pugui interessar. Aquesta primera trobada tindrà lloc el 21 de novembre de 2019 a les 18h al Consell Comarcal de l’Anoia (Plaça St. Miquel 5, 08700 Igualada)
Per inscriure’s, sols cal que emplenin el formulari que trobaran en el següent enllaç www.bit.ly/lgtbiqanoia
Per més informació, poden posar-se en contacte a joveslgtbiq@anoia.cat o amb qualsevol dels serveis o equipaments juvenils de cada municipi.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 19:02